Han Jacobs Keukens en Interieurbouw
Vakmanschap en visie 
   Home      Over ons
 
Door vanaf mijn geboorte op te groeien in de keukenzaak van mijn vader (Jo Jacobs Keukens in Genhout-Beek) ben ik besmet geraakt met het keukenvirus en heb ik de passie gekregen om zelf meubels te maken.
Nadat ik eerst de Mavo en later de meubelmakersopleiding in Belgie heb gevolgd, ben ik eerst nog in loondienst werkzaam geweest als service-monteur in een meubelzaak, als keukenmonteur en als laatste als
wand- en plafondmonteur. Door deze jarenlange ervaringen zag ik veel manieren van klantbenadering bij mijn vorige werkgevers en daar kreeg ik steeds meer problemen mee.
Uiteindelijk kwam toch het moment dat ik besloot om op 23 jarige leeftijd op 1 november 1989, zelfstandig mijn eigen bedrijf te starten. Dit startte op de boerderij van mijn schoonouders Eijssen-Petit te Schimmert, waar ik in een lege stallingsruimte de eerste formaatzaag neerzette. Eerst als dienstverlenend bedrijf (montagebedrijf voor andere keukenspeciaalzaken), later alles rechtstreeks naar onze klanten toe.
Na 4 jaar werd deze ruimte te klein en zijn we verhuisd naar het bedrijvencentrum van het Liof, gelegen in de Koumen te Hoensbroek. Na 2 jaar een hal van 300m2 gehuurd te hebben, maakten we de stap voor nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand, terug in Schimmert. 
Dit pand, toen 300m2 vloeroppervlak,waarvan 100m2 showroom, hebben we in 1996 in gebruik genomen. 5 jaar later was deze hal alweer te klein en hebben we in 2001 nog 210m2 vloeroppervlak bijgebouwd voor onze produktieafdeling.

 

© 2012  Han Jacobs Keukens en Interieurbouw
De Steeg 18, 6333 AP Schimmert
T. 045-4042506
F. 045-4042538
E. info@hanjacobs.nl
E. hanjacobs@hetnet.nl